Keuzemenu

Keuzemenu  vanaf 9 november –   €50.

Gesloten op woensdag en donderdag.

Verlofperiode van woensdag 29 november tot en met donderdag 12 december.

VOORGERECHT

Vissoep

of

 Artisanale Garnaalkroketten

of

Traag gegaard Buikspek – Witte Pens – Groene Kool

of

Carpaccio van Coquilles – Gerookte Paling – Zure Room

 

HOOFDGERECHT

Gebakken Tongetjes – Salade – Frietjes

of

Schelvisfilet – Risotto van Boschampignons – Garnalenjus

of

Rib Eye  Entrecote – Saus naar keuze – Salade – Frietjes

of

Hazerug Harlequin – Peer – Amandelkroket

 

DESSERT

Keuze uit verscheidene dessertjes of Irish Coffee

A la carte

A la carte

Voorgerechten

Dagsoep

Oostendse Vissoep – Rouille – Toast

Kaaskroketjes

Garnaalkroketjes

Scampis Foyer met zacht pikant sausje

Rundscarpacio

Salad Bar

Salade zee (Garnalen- zalm- scampi’s)

Salade – Oostendse Garnalen

 

Glutenvrij mogelijk.

Vermelden bij reservatie a.u.b

Pasta’s

Spaghetti Bolognaise

Pasta Spinazie, Tomaat en Pesto

Tagliatelli – Spek – Scampi’s

Glutenvrij mogelijk. Vermelden bij reservatie a.u.b

Kinderkaart

Kinderspaghetti Bolognaise

Kaaskroketje – sla – frietjes

Garnaalkroketje – sla – frietjes

Glutenvrij mogelijk.

Hamburger  Frietjes

Kindersteak – sla – frietjes

Kindertongetje – sla – frietjes

Glutenvrij mogelijk.

Visgerechten

Gebakken zeetong

Kabeljauw op Oostendse Wijze (garnalen – Champignons- room)

Scampis Foyer  met licht pikante roomsaus  (8st)

Bouillabaise- Rouille – Toast

Gluten vrij mogelijk. Vermelden bij reservatie aub.

Suggesties:

Mosselen (Zeeuwse mosselseizoen)

 

Er worden steeds Jumbo’s geserveerd met frietjes en een mosselsaus. Portie per persoon 1, 250 Kg.

Natuur

Look

Witte Wijn

Room

Room – Look

Provençale

Spek -Ricard – Room : Mossel Foyer!

 Mosselpromotie : Mosselen voor 2 personen

+ Fles witte wijn

  69 Euro

Vleesgerechten

Filet pur met pepersaus, champignonsaus, provencale of béarnaisesaus.

 

Rib Eye Entre Côte uit Ierland (300gr) : AANRADER!

Saus naar keuze: Bearnaise, peper, archiduc of provencale.

Lunch

Gesloten op woensdag en donderdag.

Lunch 21 euro ;  27 november tot en met dinsdag 28 november.

Verlofperiode van 29 november tot en met donderdag 12 december.

Dagsoep

~

Waterzooi van Vis – Krielaardappelen

                                                                                                                                                 

 of

                                                                                                                             Kalfsrâgout – Stroganoff – Puree

 

 

of

Steak – Sla – Frietjes

Dinner @ De Foyer

DINNER @ DE FOYER  35€

Vissoep met Kaas en Rouille

~

Scampi Foyer (8 stuks)  –    Zacht Pikant Sausje     –       Frietjes/ Pasta

~

Koffie of Thee

Tab
Moortdinee

Menu  All In  €85

We starten om 19.30u

Glaasje Olivier Douchy met Hapjes

Gebakken Gamba’s met Limoendressing en Tabouleh

Varkenswangetjes met Westmalle – Aardappelgratin

3 Dessertjes

Koffie

Adres

Albert I Promenade 62B 8400 Oostende

Contact

+32(0)59/51 61 22  info@foyeroostende.be

0495/22.61.22

Open : Ma-Di en Vr-Zo

keuken: 12.00 – 14.00/ 18.00 – 21.00

Gesloten op woensdag en donderdag.