Maandmenu

MAANDMENU FEBRUARI 2020

  € 45

 

Gesloten op woensdag en donderdag.

 

Voorgerecht

Toast /  Bos-Champignons / Mosselen / Coquille

of

Kalfsniertjes / Dragon / Lente Ui

of

Soepje van de Oostendse Visser

of

1/2 Dz Zeeuwse Oesters

———————————-

Hoofdgerecht

Wijtingfilet / Saus van NoordzeeBouillabaise / Saffraan / Tomaat / Kriel

of

Gebakken Tongetjes – Frisse Salade

of

Rib Eye Entrecote  – Saus naar keuze

of

Parelhoen Rossini – Madeira – Groene Asperges – Wortel

 

 

________

Dessert of Koffie

———-

Lunch @ De Foyer

Lunch @ De Foyer -€18

Gesloten op woensdag en donderdag.

Lunch maandag 17 februari tot en met zaterdag 22 februari.

DAGSOEP MET BROOD

 

ZALMFILET FLORENTINE – PUREE

of

WOK VAN KALKOEN – RIJST

of

STEAK / SLA / FRIETJES

Saus : Suppl. €3

Dinner @ De Foyer

Dinner @ De Foyer  – €29 – Iedere avond vanaf 18.00u;

Gesloten op woensdag en donderdag.

DINNER@ De Foyer________

_

 Oostendse Vissoep met Toast en Rouille

 

Scampis met zacht pikant Roomsausje – Frietjes

 

Koffie of Thee

A la carte

A la carte

Voorgerechten

Dagsoep

Oostendse Vissoep – Rouille – Toast

Kaaskroketjes

Garnaalkroketjes

Scampis Foyer met zacht pikant sausje

Suggesties februari 2020.

1/2 Dz Oesters

Toast Bos-Champignons – Mosselen – Coquille

Kalfsniertjes – Dragon – Lente Ui.

Salad Bar

Salade zee (Garnalen- zalm- scampi’s)

Salade – Oostendse Garnalen

Salade Kaas en Noten

Glutenvrij mogelijk.

Vermelden bij reservatie a.u.b

Pasta’s

Spaghetti Bolognaise

Tagliatelli Beukenzwam – Truffelolie ( vegetarisch)

Tagliatelli – Spek – Scampi’s

Glutenvrij mogelijk. Vermelden bij reservatie a.u.b

Kinderkaart

Kinderspaghetti Bolognaise

Kaaskroketje – sla – frietjes

Garnaalkroketje – sla – frietjes

Glutenvrij mogelijk.

Hamburger  Frietjes

Kindersteak – sla – frietjes

Kindertongetje – sla – frietjes

Glutenvrij mogelijk.

Visgerechten

Gebakken zeetong

Kabeljauw op Oostendse Wijze (garnalen – Champignons- room)

Scampis Foyer  met licht pikante roomsaus  (8st)

Bouillabaise- Rouille – Toast

Gluten vrij mogelijk. Vermelden bij reservatie aub.

 

Suggesties:

Wijtingfilet – Saus van Noordzeebouillabaise – Saffraan – Tomaat – Kriel.

Parelhoen Rossini – Madeira

Mosselen (zeeuwse mosselseizoen)

Natuur

Look

Witte Wijn

Room

Room – Look

Provençale

Spek -Ricard – Room : Mossel Foyer!

 Mosselpromotie : Mosselen voor 2 personen

+ Fles witte wijn

  69 Euro

Vleesgerechten

Filet pur

 

Rib Eye Entre Côte uit Ierland (300gr) : AANRADER!

Saus naar keuze: Bearnaise, peper, archiduc of provencale.

Adres

Albert I Promenade 62B 8400 Oostende

Contact

+32(0)59/51 61 22  info@foyeroostende.be

0495/22.61.22

Open : Ma-Di en Vr-Zo

keuken: 12u-14u | 18u-21u)