Keuzemenu vanaf 9 november – €50.
Gesloten op woensdag en donderdag.
Verlofperiode van woensdag 29 november tot en met donderdag 12 december.
VOORGERECHT
Vissoep
of
Artisanale Garnaalkroketten
of
Traag gegaard Buikspek – Witte Pens – Groene Kool
of
Carpaccio van Coquilles – Gerookte Paling – Zure Room
HOOFDGERECHT
Gebakken Tongetjes – Salade – Frietjes
of
Schelvisfilet – Risotto van Boschampignons – Garnalenjus
of
Rib Eye Entrecote – Saus naar keuze – Salade – Frietjes
of
Hazerug Harlequin – Peer – Amandelkroket
DESSERT
Keuze uit verscheidene dessertjes of Irish Coffee
A la carte
Voorgerechten
Dagsoep
Oostendse Vissoep – Rouille – Toast
Kaaskroketjes
Garnaalkroketjes
Scampis Foyer met zacht pikant sausje
Rundscarpacio
Salad Bar
Salade zee (Garnalen- zalm- scampi’s)
Salade – Oostendse Garnalen
Glutenvrij mogelijk.
Vermelden bij reservatie a.u.b
Pasta’s
Spaghetti Bolognaise
Pasta Spinazie, Tomaat en Pesto
Tagliatelli – Spek – Scampi’s
Glutenvrij mogelijk. Vermelden bij reservatie a.u.b
Kinderkaart
Kinderspaghetti Bolognaise
Kaaskroketje – sla – frietjes
Garnaalkroketje – sla – frietjes
Glutenvrij mogelijk.
Hamburger Frietjes
Kindersteak – sla – frietjes
Kindertongetje – sla – frietjes
Glutenvrij mogelijk.
Visgerechten
Gebakken zeetong
Kabeljauw op Oostendse Wijze (garnalen – Champignons- room)
Scampis Foyer met licht pikante roomsaus (8st)
Bouillabaise- Rouille – Toast
Gluten vrij mogelijk. Vermelden bij reservatie aub.
Suggesties:
Mosselen (Zeeuwse mosselseizoen)
Er worden steeds Jumbo’s geserveerd met frietjes en een mosselsaus. Portie per persoon 1, 250 Kg.
Natuur
Look
Witte Wijn
Room
Room – Look
Provençale
Spek -Ricard – Room : Mossel Foyer!
Mosselpromotie : Mosselen voor 2 personen
+ Fles witte wijn
69 Euro
Vleesgerechten
Filet pur met pepersaus, champignonsaus, provencale of béarnaisesaus.
Rib Eye Entre Côte uit Ierland (300gr) : AANRADER!
Saus naar keuze: Bearnaise, peper, archiduc of provencale.
Gesloten op woensdag en donderdag.
Lunch 21 euro ; 27 november tot en met dinsdag 28 november.
Verlofperiode van 29 november tot en met donderdag 12 december.
Dagsoep
~
Waterzooi van Vis – Krielaardappelen
of
Kalfsrâgout – Stroganoff – Puree
of
Steak – Sla – Frietjes
DINNER @ DE FOYER 35€
Vissoep met Kaas en Rouille
~
Scampi Foyer (8 stuks) – Zacht Pikant Sausje – Frietjes/ Pasta
~
Koffie of Thee
Menu All In €85
We starten om 19.30u
Glaasje Olivier Douchy met Hapjes
Gebakken Gamba’s met Limoendressing en Tabouleh
Varkenswangetjes met Westmalle – Aardappelgratin
3 Dessertjes
Koffie
Adres
Albert I Promenade 62B 8400 Oostende
Contact
+32(0)59/51 61 22 info@foyeroostende.be
0495/22.61.22
Open : Ma-Di en Vr-Zo
keuken: 12.00 – 14.00/ 18.00 – 21.00
Gesloten op woensdag en donderdag.