Menu St. Valentin
14 – 16 fevrier
Menu St. Valentin avec Cava € 50
Menu St. Valentin avec Cava & Vin € 70
(Menu par table)

Aperitief met hapjes
________
TOAST BOS-CHAMPIGNONS / MOSSELEN / COQUILLE
Toast Champignons de Bois – Moules – Coquille
OF/OU
KALFSNIERTJES – DRAGON – LENTE UI
Rognons de veau – Estragon – Jeune Oignons
___________
SORBET VAN GIN TONIC
________
WIJTINGFILET – SAUS VAN NOORDZEEBOUILLABAISE – SAFFRAAN TOMAAT – KRIEL
Filet de Merlan – Sauce Bouillabaise – Safran – Tomates – Grenailles
OF/OU
PARELHOEN ROSSINI – MADEIRA – GROENE ASPERGES – WORTEL
Pintade Rossini – Madeira – Asperges Vertes – Carotttes
________
Triffle- Rood Fruit – Mascarpone – Witte Chocolade
________
Koffie of Irisch Coffee